Marinović respektuje Rođene

Marinović respektuje Rođene

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine i lider premijerligaške karavane, FK Sarajevo, sutra će u Mostaru odmjeriti snage sa Veležom.

Sarajevo je i dalje jedina neporažena ekipa u prvenstvu, a Velež je pak jedna od rijetkih koja je u duelu sa Sarajevom uspjela izbjeći poraz.

Biće to istinski derbi u kojem nas vjerovatno očekuje mnogo uzbuđenja, a trener Sarajeva, Vinko Marinović, vjeruje da njegovi izabranici mogi do povoljnog rezultata, ali smatra da je Velež u dosadašnjem dijelu pokazao kvalitet te da zaslužuje i bolji bodovni saldo od ostvarenog.

Dolazimo u tu završnicu prvog dijela prvenstva. Ispred nas je jedna utakmica sa ekipom koja je našu prvu utakmicu odigrala dosta dobro. Po prikazanom u dosadašnjem dijelu šampionata zaslužuju i bolji bodovni saldo", rekao je trener Sarajeva, Vinko Marinović.

"Mi ćemo pokušati da igramo našu igru i da se pripremimo što bolje. Na kraju naravno da ostvarimo za nas povoljan rezultat", dodao je šef struke Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Vinko kao i uvijek gospodski + diplomatski + respekt pred svim protivnicima , bice to dobra + otvorena tekma, k‘o da gledam nova 3 boda i idemo na 40 bodova - bez poraza iz 16 tekmi
10 1
Brazuka
Sutra vam nema spasa! 1
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi