Sarajevska pivara osigurala nagrade za najbolje menadžere 2. kola Fantasy Premijer lige BiH
Namjestite svoju ekipu, udobno se zavalite u kauč i pratite svoje pulene u direktnom prenosu

Sjajna nagrada može stići na vaša vrata

Sarajevska pivara osigurala nagrade za najbolje menadžere 2. kola Fantasy Premijer lige BiH

U 2. kolu SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH nagradićemo tri najbolja menadžera i to svakog sa po paketom od 24 limenke 0,5l vašeg omiljenog Sarajevskog piva.

Za tri najbolja menadžera, oni koji u drugom kolu osvoje najviše bodova na kućna vrata dostavićemo po paket Sarajevskog piva.

Ukoliko dva ili više igrača u drugom kolu SportSport.ba Fantasy Premijer lige BiH ostvare jednak broj bodova, prednost će imati oni koji su u prvom kolu imali bolji rezultat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vaš zadatak je samo da složite ekipu koja će vam u utakmicama koje se igraju u petak i subotu donijeti najviše bodova i iz udobnosti svog doma pratite njihove rezultate. Ukoliko se do sada niste registrovali nije kasno da to odmah uradite jer ćete ekipu moći mijenjati do sutra 7. avgusta u 14 sati.

Krenite OVDJE.

Promo

Top Komentari

Salgijica
A ako ne pijemo pivo
1 6
Benjamingst
Sta je za one koji nepiju Alcohol? I zive van BiH ?
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi