Sarajevu na Piroti igra samo pobjeda

Bordo tim gostuje Travniku

Sarajevu na Piroti igra samo pobjeda

Sarajevo ide na na još jedno teško gostovanje 20. kolu Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ovaj put u Travnik.

Travničanima su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak, ali Sarajevo nema drugog riješenja nego ići na pobjedu.

"Imamo opet pred sobom teško gostovanje, jer je Travnik dobra ekipa, što su pokazali do sad. Znamo da domaćin neće tako lako prepustiti bodove. Mi ni ovaj put nemamo na raspolaganju sve igrače, jer će nam faliti Alaim, Dudo i Rizvanović, koji su veoma bitni za našu igru. Napasat ćemo svog protivnika od prve minute, jer nama samo pobjeda igra u ovoj utakmici. Nemamo nikakavih kalikulacija i nas zanimaju samo tri boda. Svi igrači koji istrče na teren moraju dati sve od sebe", kaže pomoćni trener bordo ekipe Emir Alihodžić u razgovoru za SportSport.ba.

Navijači su vam dali jasnu i glasnu poruku, hoćemo titulu-titulu za Vedrana.

"Ja bih se prije svega htio zahvaliti našim navijačima na velikoj podršci koju nam pružaju. Mi ćemo pokušati da damo sve od sebe kako bi ispunili njihovu želju i donijeli titulu na Koševo", dodao je Alihodžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.