Sarajlija bi volio FK Sarajevo!

Ne krije svoju želju

Sarajlija bi volio FK Sarajevo!

A. Čaušević

Sarajevo će kao šampion BiH i u novoj sezoni igrati kvalifikacije za Ligu prvaka s tim da će ovaj put imati status nositelja.

Žrijeb je na programu 9. augusta, a bit će održan u Nyonu. Među protivnicima koje bi Bordo klub moga izvući nalazi se i podgorička Budućnost.

Trener prvaka Crne Gore je Zvezda Milošević. Iskusni stručnjak koji je rođen u Sarajevu ne krije da bi volio igrati protiv bh. šampiona. Otkrio je to u razgovur za srbijanske medije.

"Sarajevo ili Crvenu zvezdu. Nema nikakve dileme da bi dueli sa ekipom iz mog rodnog Sarajeva ili Beograda bili medijski izuzetno atraktivni, a uvjeren sam da bi ljubitelji fudbala imali šta da vide i na terenu. Na žalost, mečeve koji slijede će pratiti uz male ekrane jer prisustvo navijača nije dozvoljeno, ali verujem da će i to uskoro proći", rekao je Milošević.

Inače, osim Budućnosti Sarajevo od klubova iz regiona može igrati protiv slovenačkog Celja te makedonskog Sileksa. Tu je i albanska Tirana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od ranije je poznato da će se u ovoj fazi kvalifikacija igrati samo jedan susret. Sarajevo će svoj meč igrati 18. ili 19. augusta, a da li će biti i domaćin odlučit će žrijeb.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi