Šaranović i “vukovi” raskinuli saradnju
Pred polazak u Fojnicu, gdje će Olimpik nastaviti pripreme za ovu sezonu, iskunsi napadač uzeo “papire” i potražit će novu sredinu

Nova promjena u igračkom kadru Olimpika

Šaranović i “vukovi” raskinuli saradnju

M. Skaka

Pomalo neočekivano, a pred put u Fojnicu, došlo je do raskida saradnje između Olimpika i iskusnog napadača Edina Šaranovića.

Dok su ostali igrači pakovali kofere i spremali se za nastavak priprema u Fojinici, Edin Šaranović je nakon razgovra sa čelnim ljudima “vukova” uzeo svoje papire i sada je slobodan igrač.

"U proteklih šest mjeseci imali smo korektnu saradnju i ovaj razlaz nije posljedica nekog nesporazuma već smo našli zajednički interes i korektno se rastali. I prije dolaka u Olimpik razmišljao sam da se oprostim od aktivnog igranja i ta opcija je i sada vrlo aktuelana ali možda se predomislim i odigram još jednu sezonu jer već imam nekih ponuda.", rekao je iskusni Šaranović.

Inače, ekspedicija Olimpika, danas je otputovala u Fojnicu gdje će ostati narednih deset dana i nastaviti svoje pripreme za nastavak sezone.  Trener Edin Prlajča, u Fojnicu je poveo 22 igrača koji će biti okosnica tima u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.