Šaranović može igrati protiv Travnika
Olimpik u narednom kolu igra protiv Travnika

Stigli potrebni papiri za registraciju

Šaranović može igrati protiv Travnika

Edmir Škorić

Konačno je riješena i saga oko dobijanja papira za nastup Edina Šaranovića. Naime, jutros su u klub stigli svi potrebni papiri za registraciju Edina Šaranovića.

Papiri su odmah proslijedjeni u N/FS BiH tako da bi Šaranović mogao svoj debi, u dresu Olimpika, imati već u sljedećem kolu kada ekipa Olimpika gostuje u Travniku.

Nakon ove vijesti kontaktirali smo samog Šaranovića koji nam je rekao da je zadovoljan što se sve riješilo na ovakav način, i da se sada u potpunosti može posvetiti treninzima i igrama i opravdati sve uložene napore uprave kluba oko njegovog angažmana.

Takodjer, niti šef struke Edin Prljača nije krio svoje zadovoljstvo ovom viješću, te je konstatovao da će Šaranović donijeti svojim iskustvom i znanjem mirnoću u završnici i realizaciji, što je potrebno ovoj ekipi za još veći iskorak prema vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.