Šaranović: Ne bih proslavio gol na Koševu

Napadač Olimpika prvi put protiv Sarajeva

Šaranović: Ne bih proslavio gol na Koševu

Edin Šaranović će ponovo istrčati na travnjak Koševa, ali ovaj put u dresu Olimpika. To će biti Šaranoviću prvi put da igra protiv Sarajeva.

"Spremam se posebno za ovu utakmicu. Biće mi teško igrati protiv Sarajeva, jer svi znaju da moje srce kuca za bordo boju. Ovo mi je prvi put da moram istrčati u drugom dresu, a sa druge strane da su momci u bordo boji", kaže Šaranović za naš portal.

Olimpik nakon poraza u prošlom kolu od Travnika, na drugom će uzastopnom gostovanju pokušati uraditi nešto više protiv gradskog rivala na Koševu.

"Jesmo poraženi u Travniku, ali ne bih sada pričao na koji način se to desilo. Ostavili smo to iza sebe i okrenuli se na ovu utakmicu. Sigurno da je Sarajevo favorit, jer igraju na svom stadionu i pred svojim navijačimai. Pokušat ćemo odigrati što bolje i ako možemo da ostanemo neporaženi. Što se mene tiče. ako bih uspio dati gol bilo bi mi drago, ali ga ne bih proslavio", kaže novi napadač Olimpika Šaranović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.