Šaranović: Slavija loša, a mi još gori

Minimalan poraz Slobode

Šaranović: Slavija loša, a mi još gori

Edmir Škorić

Kapiten Bojan Regoje je golom sa bijele tačke donio trijumf Slaviji nad Slobodom. Ovoljetna akvizicija Tuzlaka, Edin Šaranović razočaran je zbog činjenice da su poraženi od ekipe koja je ovog ljeta ostala bez skoro svih ključnih igrača.

"Bila je to jedna prosječna utakmica, u kojoj se baš i nije moglo vidjeti previše toga. Slavija je bila dosta slaba, ali mi smo u nedjelju djelovali još gore. Nismo ispoštovali ono što smo se dogovorili neposredno pred utakmicu. Gol smo primili iz naše greške, no fudbal je takav. Imali smo i mi tu jednu stopostotnu šansu kasnije još dvije dobre prilike, ali ih je sudija zaustavio zbog, navdog, ofsajda. No, nije u redu sada druge kriviti za taj poraz", kazao je Edin Šaranović za SportSport.ba, te dodaje:

"Zaista je velika šteta što smo propustili bod(ove) u Istočnom Sarajevu. Slavija je relativno oslabljena, ekipa koju su napustili skoro svi ključni igrači iz prošle sezone."

Nakon minimalnog poraza od Slavije, izabranike trenera Vlatka Glavaša sada čeka duel sa Travnikom.

"Bodovi u ovoj utakmici ne smiju doći pod znak pitanja. Posebno kada se u obzir uzme da nas nakon toga očekuje nekoliko paklenih utakmica, između ostalih ona sa Sarajevom u trećem kolu, te Željezničarom u četvrtom".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.