Zadovoljan kako napreduju pripreme

Sarić: Sarajevo je klub koji uvijek teži ka titulama

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili novi trening u sklopu priprema za proljetni dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

FK Sarajevo u dosadašnjem dijelu priprema u Antaliji odigralo je dvije utakmice, a u Turskoj ih u nedjelju očekuje još jedna pripremna utakmica nakon čega će se vratiti u BiH. Nakon jutrošnjeg treninga za SportSport.ba, Elvis Sarić, kazao je da igrači trebaju biti zadovoljni onim što su napravili u dosadašnjem dijelu priprema.

"Mislim da trebamo biti zadovoljni s ovim što smo napravili. Marljivo treniramo svaki dan i prisutan je neki umor što je sasvim normalno u ovom dijelu priprema, ali sada dolazi dio gdje ćemo se početi osvježavati i mislim da će biti sve u redu", izjavio je Sarić, te dodao:

"U ovim utakmicama nije u prvom planu rezultat, ali naravno da je lijepo kada pobijedite kao i svaki meč. Jučer smo zasluženo pobijedili, prvo poluvrijeme smo apsolutno dominirali i tome trebamo težiti i dalje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O svojim igrama i nastavku sezone Premijer lige BiH Sarić je rekao:

"Ko ekipa djelujemo dosta dobro i uvijek će u nekom meču iskočiti neki pojedinac, tako uvijek bude. Nama osnovni cilj je Evropa, ali ako se ukaže prilika za titulu naravno da ćemo je iskoristiti. Klub kao Sarajevo teži titulama i to će uvijek tako biti".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi