Saša Balić pojačao FK Sarajevo

Bordo tim se pojačao

Saša Balić pojačao FK Sarajevo

O. Lekić

Crnogorski reprezentativac Saša Balić novo je pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo za sezonu 2016/17.

Ovaj ljevonogi defanzivac potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Bordo timom, a u redove Sarajeva stiže iz rumunskog kluba ASA Tirgu Mures.

Balić je rođen 29. januara 1990. godine u Kotoru, a u svojoj karijeri do sada nastupao je za Metalurg i Kryvbas u Ukrajini, OFK Beograd, crnogorski OFK Grbalj, Inter Zaprešić iz Hrvatske, te već pomenuti ASA Tirgu Mures.

U protekloj sezoni Balić je odigrao 24 utakmice, a za “A” reprezentaciju Crne Gore je sakupio dvanaest nastupa. Vrijedi istaći da je ovaj denfazivac za U-21 reprezentaciju svoje zemlje igrao dvanaest utakmica, a za U-19 šesnaest. U kadetskoj reprezentaciji Crne Gore sakupio je četrnaest nastupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi