Saša Novaković se vraća u Premijer ligu BiH?

Bivši fudbaler Sarajeva

Saša Novaković se vraća u Premijer ligu BiH? · Saznajemo

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Sarajeva Saša Novaković (28) nalazi se pred povratkom u Premijer ligu Bosne i  Hercegovine.

Kako SportSport.ba saznaje, 28-godišnji defanzivac bi uskoro trebao postati novi fudbaler Radnika iz Bijeljine, a kompletan posao bi trebao biti završen već u narednim danima.

Tako bi odbrana Radnika mogla postati još i jača pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH, a tim iz Bijeljine je itekako dobro poznat po sjajnom defanzivnom redu.

Novaković je od 2016. do 2018. godine nosio dres FK Sarajevo. S Koševa je otišao u Hong Kongu, a bez kluba je od ljeta prošle godine kada se rastao s ekipom R&F-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 28-godišnji fudbaler je za Sarajevo odigrao ukupno 48 utakmica, a pored bh. prvaka igrao je još za Osijek, te rumunske ekipe Brasov i Voluntari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti