SAŠK Napredak ubjedljiv protiv Ozrena

Prva liga Federacije u fudbalu

SAŠK Napredak ubjedljiv protiv Ozrena

Danas su odigrana četiri susreta 18. kola Prve fudbalske lige Federacije Bosne i Hercegovine. U tri su utakmice pobjede zabilježili domaćini, dok je jedan susret završen neriješeno.

SAŠK Napredak je u okviru 18. kola Prve fudbalske lige Federacije Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekao Ozren i kući ga ispratio sa tri gola u mreži.

Domaće su pobjede također zabilježili Rudar, koji je sa 3:1 bio bolji od Čapljine, te Budućnost koja je sa 2:1 savladala Bosnu.

Vitez je na svom terenu remizirao sa Bratstvom, odigravši 1:1.

Rezultati: SAŠK Napredak - Ozren 3:0, Vitez - Bratstvo 1:1, Rudar - Čapljina 3:1, Budućnost - Bosna 2:1.

Sutra igraju: Olimpik - Krajina, GOŠK - Troglav, Žepče - Iskra i Omladinac - Jedinstvo.

U vodstvu je Olimpik sa 39 bodova, a slijede Jedinstvo sa 35, Rudar 34, Bosna 32, Budućnost 28, Žepče i Iskra po 27, GOŠK 26, Vitez 24, SAŠK Napredak 23, Čapljina  i Bratstvo po 22, Troglav 21, Omladinac 17, Krajina 15 i Ozren sa 13 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.