Sastanak čelnika NFSBiH i Premijer lige

U hotelu "Park" u Vogošći

Sastanak čelnika NFSBiH i Premijer lige

Danas je u Sarajevskom hotelu “Park” u Vogošći, održan sastanak Predsjedništva i Generalnog sekretara NS/FS BiH sa saradnicima i predsjednika, direktora i sekretara klubova Premijer lige BiH.

Prilikom sastanka razgovarano je o svim bitnim pitanjima vezanim za početak prvenstvenih i kup utakmica u sezoni 2009/2010. Posebno su naglašene obevaze klubova u pogledu vođenja svih takmičenja, licenciranja klubova i slično.

Klubovi su se naročito interesovali za način rješavanja prethodnih dugova prema državi po osnovu poreza i doprinosa, te funkcionisanja omladinskog fudbala.

Na kraju je zaključeno da će se napraviti odgovarajuća zabilješka sa svim prijedlozima i primjedbama, koja će biti upućena Izvršnom odboru, u cilju donošenja najoptimalnijih mjera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.