Pune ruke posla za Disciplinsku komisiju

Pune ruke posla za Disciplinsku komisiju

A. Beganović

Održana je sjednica Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je doneseno nekoliko Odluka, ali i zatraženo nekoliko Očitovanja od klubova koje su tužili sada već njihovi bivši fudbaleri.

Tako je Disciplinska komisija donijela Odluku prema kojoj je NK Čelik svom bivšem igraču Slavku Brekalu dužan isplatiti 53.667 KM, a u slučaju da to ne uradi do 28. februara uslijedit će suspenzija.

Također, Disciplinska komisija je donijela Odluku prema kojoj Olimpik svom bivšem igraču Amaru Bešireviću mora isplatiti 4.100 KM do 18. februara, a ako to ne učini, uslijedit će suspenzija.

Zatraženo je Očitovanje Olimpika zbog dugovanja prema bivšim igračima, Enisu Sadikoviću (2.950 KM), Danijelu Stojanoviću (3.450), Elvisu Sadikoviću (3.277), Idrizu Džafiću (5.300), Nikoli Mojeviću (2100), te Muameru Adžemu (6800).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, Disciplinska komisija je zatražila Očitovanje od FK Borac zbog dugovanja prema Ivanu Crnovu (41.800 KM), te Željezničara zbog dugovanja prema Elvisu Kariću (6.900).

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Hmmm najvaznije je da FKS nikome nista ne duguje , a za ovim ostalim me libo taki
10 1
Ljiljani1946
fali veselinovc 28 000 fali lendric 33 000 fali stilic 45 000 to niko ne pise a provjereno duguju tim igracima toliko klošari bjedni
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi