Savez izašao u susret Borcu, utakmica s Vitezom u nedjelju

Promijenjen termin utakmice u Zenici

Savez izašao u susret Borcu, utakmica s Vitezom u nedjelju

Naredno kolo Premijer lige donijet će nekoliko zanimljivih duela, a jedan od najzanimljivijih će biti odigran na Kamberovića polju u Zenici. Domaćin u ovom susretu, ekipa Viteza, dočekat će lidera na tabeli i jesenjeg prvaka Borac iz Banja Luke.

Vitežani se u posljednje vrijeme, od dolaska novog trenera, nalaze u sjajnoj formi i s dvije vezane pobjede protiv Zvijezde i Travnika približili su se sredini tabele. Gosti s druge strane u posljednje vrijeme igraju nešto lošije, te se nadaju da bi se u Zenici ponovo mogli vratiti na pobjednički kolosijek.

Utakmica između Viteza i Borca koja je bila planirana da se odigra u subotu u 13 sati na Kamberovića polju u Zenici, pomjerena je za nedjelju u istom terminu zbog toga što je Borac tražio odgodu zbog nastupa svoje dvojice igrača za mladu reprezentaciju u četvrtak protiv selekcije Španije.

Srđan Grahovac i Aleksandar Subić su pozvani za mladu reprezentaciju i vjerovatno će biti starteri, a budući da su izuzetno važni za igru jesenjeg prvaka iz uprave Borca su zatražili da se utakmica odigra u nedjelju, Vitez nije imao ništa protiv toga, tako da je uz dopuštenje Saveza utakmica pomjerena za nedjelju.

Nema sumnje da nas u nedjelju očekuje jedna dobra utakmica dvije ekipe koje žele tri boda iz ovog susreta, tribine stadiona u Zenici sigurno će biti dobro popunjene, a vjerovatno će na utakmicu doći i navijači Borca kako bi pružili podršku igračima u ostvarivanju što boljeg rezultata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.