Članovi IO stigli na sjednicu, bira se novi selektor
Sarajčić dolazi na sjednicu IO

Članovi IO stigli na sjednicu, bira se novi selektor

A. Beganović

Sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj bi se mogao izabrati novi selektor počela je u 14:00.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora mogao bi biti izabran novi selektor našeg nacionalnog tima.

Glavni kandidat za preuzimanje užarene trenerske klupe je bugarski stručnjak Ivaylo Petev, a da li će dobiti podršku članova bosanskohercegovačke fudbalske vlade uskoro će biti poznato.

Podsjetimo, po novom Statutu da bi Petev bio izabran za selektora potrebno je da dobije podršku više od dvije trećine prisutnih članova IO na sjednici s tim da po jedan glas mora biti iz sve tri komponente FSBiH (FSRS, kantonalni i "županijski" savezi)

Top Komentari

Alen23
Ugasit reprezentaciju najbolje
4 0
Samir1921
Nemogu oni sami sebe izabrati.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi