Savić i Brković prva pojačanja Zvijezde iz Gradačca

Iskusni igrači

Savić i Brković prva pojačanja Zvijezde iz Gradačca

Srđan Savić i Zoran Brković prva su pojačanja Zvijezde za sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. 

Naime, čelnici tima iz Gradačca već su krenuli sa slaganjem igračke križaljke, a prva imena na stadionu Banja Ilidža su Srđan Savić iz redova Mladosti Doboj-Kakanj, te Zoran Brković koji je prethodno nastupao za Radnik iz Bijeljine. 

Direktor kluba Amir Hamzić najavio je da je dovođenje Savića i Brkovića samo početak, te da će u narednim danima još nekoliko kvalitetnih igrača pojačati Zvijezdu. Vrijedi istaći da su od prošlosezonskog tima saradnju sa Zvijezdom nastavili Brkić, Čolić, Alibašić, Islamagić, Šerbečić, Isanović, kao i igrači iz omladinskog pogona Husić, Jašarević, Čolić A, Dedić i Mešanović. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije