Savić i dalje igrač Želje, Maksumić Sarajeva

SportSport.ba saznaje

Savić i dalje igrač Želje, Maksumić Sarajeva

Adnan Beganović

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Kantona Sarajeva po još uvijek nezvaničnim informacijama donijela je odluku da Srđan Savić i Ajdin Maksumić i dalje ostaju igrači Željezničara, odnosno Sarajeva.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba pomenuti dvojac u ovom momentu neće dobiti raskid ugovora na štetu kluba.

Istina, naše informacije, još uvijek nezvanične, govore da su Željezničar i Sarajevo Saviću i Maksumiću dužni određenu svotu novaca, te da će im istu morati uplatiti u nekoliko narednih dana. Ukoliko to i urade Savić i Maksumić će angažman u nekoj drugoj sredini morati tražiti samo u dogovoru sa svojim klubovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.