Savić: I u Mostar po pozitivan rezultat

Veznjak Mladosti iz Velike Obarske

Savić: I u Mostar po pozitivan rezultat

Da će biti veliko pojačanje za tim Mladosti iz Velike Obarske Srđan Savić potvrdio je već na zvaničnom debiju u dresu novog kluba. 

Držao je konce igre u svojim rukama, a Mladost je mudrom igrom uspjela prirediti iznenađenje kola i poraziti Borac na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

„Kada se sve okolnosti uzmu u obzir onda ću se usuditi i reći da je pobjeda potpuno zaslužena. Osvojili smo veoma važne bodove u borbi za opstanak, koje ćemo ja se nadam potvrditi u narednom kolu,“ kaže Savić.

Zanimljivo je da je žrijeb četvrtfinala Kupa BiH, klubu iz Velike Obarske za protivnika podario Savićev dojučerašnji klub, mostarski Zrinjski.

„Nismo bez šansi i nećemo u dvomeč ući sa bijelom zastavom. Sigurno možemo proći dalje. Nažalost ja neću imati pravo nastupa na tim utakmicama.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Mladost će na gostovanje u Mostar kod Veleža, koji je također proljetni dio otvorio na najboi način.

„Velež je jedna od naših najboljih ekipa u ovom momentu. Oni su favoriti, ali mi u Mostar dolazimo sa ciljem da ne izgubimo i ja se nadam da ćemo u tome uspjeti,“ dodao je Savić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.