Savić: Idemo po pozitivan rezultat u Gračanicu

Fudbaler Zvijezde pred Bratstvo

Savić: Idemo po pozitivan rezultat u Gračanicu

A. Beganović

U okviru 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Gračanici će snage odmjeriti Bratstvo i Zvijezda.

Dvanaesto kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine donosi nam i kantonalni derbi u Gračanici.

Domaće Bratstvo u ovaj duel ulazi kao favorit. Stadion u Gračanici je neosvojiva tvrđava u dosadašnjem dijelu prvenstva, a kapiten Zvijezde Srđan Savić uvjeren je da ekipa iz Gradačca može biti prva koja će Gračanicu napustiti neporažena.

"U Gračanicu idemo po pozitivan rezultat. Očekuje nas teška utakmica i svjesni smo toga. Mislim da će meč zadovoljiti ukuse publike i da će biti šansi na obe strane. Nadam se da možemo do dobrog rezultata. Zvijezda ne zaslužuje da bude na ovoj poziciji na tabeli", istakao je Savić za SportSport.ba.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.