Savić: Imamo ekipu za velika djela

I igrač Mechelena dobio poziv Marinovića

Savić: Imamo ekipu za velika djela

Jedan od nogometaša koji se našao na spisku Vinka Marinovića za utakmicu sa Azerbejdžanom je i Milan Savić.

U pitanju je 18-godišnji krilni napadač belgijskog drugoligaša Mechelena, koji je ujedno i jedan od mlađih igrača u našoj reprezentaciji, što ga čini posebno sretnim.

„Veoma mi je drago sto sam pozvan u mladu reprezentaciju i daću sve od sebe da opravdam očekivanja. Nije mala stvar biti pozvan za stariju generaciju i stvarno sam sretan zbog toga“, kaže Savić i dodaje:

„Stvarno vjerujem da imamo odličnu ekipu i da možemo napraviti odlične stvari. Već na prvom okupljanju vidi se ozbiljnost u radu svih nas i nadam se što boljim rezultatima u budućnosti. Daćemo sve od sebe da ih ostvarimo.“

Milan Savić je optimističan pred meč sa Azerbejdžanom:

„Smatram da smo daleko kvalitetnija ekipa. Maksimalno ćemo se potruditi da to u ponedjeljak potvrdimo na terenu. Očekujem pobjedu!“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije