Savić: Ne isključujem mogućnost odlaska iz Mladosti

Veznjak odmara u Gradačcu

Savić: Ne isključujem mogućnost odlaska iz Mladosti

Mladost iz Velike Obarske ispunila je cilj u prošloj sezoni. Iako novajlija i debitant, Mladost je sačuvala premijerligaški status i to bez mnogo muke za razliku od pojedinih klubova koji imaju mnogo veću tradiciju i iskustvo igranja u našem najboljem rangu. 

Igrač koji je dao značajan doprinos u pohodu na opstanak bio je Srđan Savić. Dospio je u Mladost u zimskoj pauzi i to iz redova Zrinjskog gdje nije bio u prvom planu.

„Mi smo u odnosu na vodeće klubove mali klub koji je debitovao tek ove sezone. Ostvarili smo zacrtane ciljeve i uspjeli iako nismo igraliu svom gradu i na svom stadionu. Na kraju svi možemo biti zadovoljni,“ kazao je Savić.

Iako je zadovoljan u Velikoj Obarsoj, Savić ne isključuje mogućnost prelaska u neki drugi klub.

„Imam sa klubom dogovor da mogu otići u slučaju neke primamljive ponude. Takvu jošuvijek nisam dobio, ali nije isključeno da dođe jer me je kontaktiralo par zainteresovanih ljudi. Trenutno odmaram u Gradačcu, na prozivku Mladostiu ću se odazvati u slučaju da u međuvremenu ne pređem u neki drugi klub,“ dodao je Savić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.