Savić: Nismo bez šansi, možemo iznenaditi na Grbavici

Željo je favorit

Savić: Nismo bez šansi, možemo iznenaditi na Grbavici

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Srđan Savić smatra da njegov sadašnji tim Mladost iz Velike Obarske može prirediti iznenađenje i ostvariti pozitivan rezultat na stadionu Grbavica. 

„U dobroj smo seriji rezultata i smatram da možemo iznenaditi Željezničar na Grbavici. Oni jesu favoriti i bore se za naslov prvaka, ali nismo ni mi bez šansi u ovoj utakmici. Želimo se nadigravati i pokušati pobjediti,“ izjavio je nekadašnji igrač Željezničara.

Mladost će igrati bez napadača Lazara Zečevića koji ima trižuta kartona.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.