Savić: Pobjeda u Jajcu kao uvertira za Zrinjski

Srđan Savić uoči gostovanja Mladosti u osmini finala

Savić: Pobjeda u Jajcu kao uvertira za Zrinjski

Mladost iz Velike Obarske uspjela je u prošlom kolu BHT Premijer lige prekinuti niz od četiri uzastopna poraza. 

Nakon remija u Foči protiv Slavije, slijede novi izazovi za Mladost. Danas će ekipa Dušana Jevrića gostovati kod Metalleghea u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine i to je idealna prilika za ekipu iz Velike Obarske da konačno upiše pobjedu. 

Srđan Savić, iskusni veznjak Jevrićeve ekipe ističe kako njegova ekipa u Jajce dolazi kao favorit, ali da to treba dokazati i na terenu.

"Mi u Jajce svakako idemo kao favoriti i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Igraju se dvije utakmice i mislim da ćemo mi na kraju biti ti koji će izboriti četvrtfinale," kaže Savić i dodaje:

"Mislim da nam je trebao samo jedan pozitivan rezultat da bi se stvari okrenule u našu korist. Uzeli smo bod na jednom teškom gostovanju kod Slavije. Atmosfera u ekipi je dobra. Nadam se da ćemo slaviti protiv Metalleghea i onda nastaviti niz dobrih utakmica i protiv Zrinjskog," riječi su Savića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.