Savić: Zaslužena pobjeda Širokog

Izjave trenera Širokog Brijega i Modriče nakon utakmice

Savić: Zaslužena pobjeda Širokog

NK Široki Brijeg danas je na stadionu Pecara pred nekih 400-tinjak gledatelja ostvario prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone Premijer lige BiH.

Na stadionu Pecara gostovala je momčad Modriče, a Širokobriježani su bili puno bolja momčad, stvorili više prilika i na kraju zasluženo slavili rezultatom 2:0.

Prvi gol postigao je kapetan Širokog Dalibor Šilić iz slobodnog udarca kojeg je izborio Wagner na kojemu je napravljen prekršaj, na 2:0 povisio je Juan Varea u 30. minuti nakon lijepe akcije kada je Varea izišao sam pred Tripića.

Do kraja se rezultat nije mijenjao iako je bilo dosta prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol golmana gostiju Tripića.

„Ovo je bila prava prvenstvena utakmica.Zahvaljujem se  Širokom na lijepom gostoprimstvu i čestitam im na apsolutno zasluženoj pobjedi. Mi smo nastupili sa mladim momcima koji su se dobro borili, dali su sve od sebe i vidi se blagi napredak u igri. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva, odnosno već u sljedećem kolu kod kuće početi osvajat potrebne bodove.“, rekao je trener gostiju Dragan Savić nakon utakmice na Pecari.

„Zadovoljan sam, imali smo dosta dobrih prilika ali nismo uspjeli realizirati sve. U drugom smo odlučili malo prepustiti inicijativu gostima te tako pokušati postići još koji gol iz brzih kontri. Mislim da smo danas odigrali jako zrelo i na kraju sasvim zasluženo slavili. U sljedećem kolu nas očekuje gostovanje u Mostaru kod Veleža i moramo ostvariti blok pobjedu ako mislimo ostati u igri, a nadam se da ćemo u Mostaru to uspjeti, i onda ovisimo samo o sebi.“, rekao je trener Širokog Brijega Toni Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.