Savić: Želim opravdati očekivanja

Novo pojačanje Krupe za SportSport.ba

Savić: Želim opravdati očekivanja

D. Vejo

Redove banjalučke Krupe ove zime pojačao je doskorašnji igrač Slobode iz Mrkonjić Grada Stefan Savić.

Upravo Savić je izbacio Krupu iz Kupa Republike Srpske, nakon što je postigao dva pogotka u pobjedi svog tima nad premijerligašem (4:2). 

Kao nova akvizicija Banjalučana, on je sa novim saigračima otputovao na Ohrid, gdje Krupa odrađuje drugi dio priprema za nastavak sezone.

"Pa ja sam se u neku ruku vratio u Krupu. Jer sam bio posuđen iz Borca. Ekipa je odlična, raspoloženje je na nivou i sve ide u najboljem redu. Uslovi su isto odlični. Ja se lično nadam da ću opravdati to što sam došao kao pojačanje i da ću uspjeti da se nametnem treneru Stačeviću. Nadam se da ćemo svi biti spremni za nastavak sezone", kazao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Stefan Savić.

Savić je ponikao u Borcu gdje je prošao sve omladinske škole te nastupao za prvi tim, zatim je bio na posudbi u Krupi nakon čega se ponovo vratio u redove banjalučkog sastava, da bi tokom polusezone u Prvoj ligi Republike Srpske branio boje Slobode iz Mrkonjić Grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi