Savičević zove Krasića u Milan
Miloš Krasić

Nemoj u Manchester United

Savičević zove Krasića u Milan

Legenda Milana Dejan Savičević pozvao je zvijezdu moskovskog CSKA Miloša Krasića da odbije Manchester United i prihvati ponudu Milana.

Krasić je priznao prije nekoliko dana da mu je san da zaigra u dresu kluba sa Old Trafforda, ali se u utrku za potpisom reprezentativca Srbije uključio i Milan.

"Ruska je liga jedna od najzahtijevnijih u Evropi, a Krasić se u jednoj takvoj konkurenciji nametnuo kao jedan od glavnih igrača. Lično bih volio da odabere Milan ispred Manchester Uniteda. Za Miloša je veoma važno da što prije pređe u neki od velikih evropskih klubova, kako mu bi se karijera nastavila razvijati u pozitivnom smjeru. Mislim da bi Milan bio idealna destinacija za njega", rekao je Savičević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.