Scena koja je oduševila sve: "Izvini šefe, ali ja bih morao ići"
Vremena za slavlje nije bilo. Golman Newporta nije imao vremena za to jer je imao mnogo važnijih životnih obaveza

Engleski golman postao otac za vrijeme utakmice

Scena koja je oduševila sve: "Izvini šefe, ali ja bih morao ići"

Midhat Šljivak

Newport County sinoć je savladao Middlesbrough sa 2:0 i plasirao se u osminu finala FA Kupa.

Međutim, pravi šou nastao je po završetku utakmice. Golman Joe Day saznao je da mu se supruga porađa i odjurio je sa terena direktno u bolnicu.

Nije stigao ni da proslavi veliku pobjedu. Samo je došao do menadžera Michaela Flynna i pitao je da napusti stadion, a kada je stiglo zeleno svjetlo, odjurio je prema bolnici.

Ipak, 28-godišnji golman nije stigao na vrijeme. Njegova supruga Lizzie je na svijet donijela dvije djevojčice i istinsko slavlje je moglo tek početi.

Day je inače branio zaista odlično u oba meča protiv Middlesbrougha. Jedan je od junaka, a u narednom kolu imaće još teži zadatak jer će protiv sebe imati engleskog prvaka Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi