Šćepanović čeka odgovor iz Sarajeva

Na stolu ponude iz Kazahstana i "cvajte"

Šćepanović čeka odgovor iz Sarajeva

Vučina Šćepanović, prošlogodišnje pojačanje Sarajeva i jedan od zaslužnijih što je bordo tim izborio plasman u Ligu Evrope kao vicešampion BiH trenutno je na fudbalskom ''ledu''. 

Bivši igrač Slavije čeka da se izjasni novo rukovodstvo Sarajeva o njegovom statusu, početak priprema provodi u samostalnom radu u Istočnom Sarajevu.

"Čekam odgovor iz Sarajeva i treniram samostalno na terenu Famosa u Vojkovićima. Sa Sarajevom sam imao ugovor na godinu plus godinu, međutim još uvijek čekam da me pozovu iz tima s Koševa i da se izjasne. Ostao je neki dug iz prošle sezone, ali to nije problem i što se mene tiče spreman sam na saradnju. Kako stvari stoje u Sarajevu očigledno nisu spremni za nastavak saradnje pod uslovima koje smo dogovorili prošle godine. Polako gubim strpljenje i ako u par narednih dana ne ostvarimo kontakt, onda je izvjesno da ću mijenjati sredinu", kaže Šćepanović.

Kada je riječ o novoj sredini Šćepanović u ovom trenutku ima ponude iz Kazahstana, ali i njemačke Druge Bundeslige.

"Imam par solidnih ponuda, ali bi u ovom trenutku najviše volio da ostanem u Sarajevu s kojim sam izborio plasman u Evropu. Ponavljam, ako u par narednih dana ne izdefinišemo moj status, onda sigurno odlazim, jer ne želim da propustim pripreme u bilo kojoj drugoj sredini", rekao je Šćepanović.

Nezvanično saznajemo da je novo rukovodstvo Slavije na čelu s Darkom Babaljem i Bojom Gašanovićem stupilo u kontakt s bivšim fudbalerom kojeg bi vrlo rado ponovo vidjeli u svojim redovima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.