Šćepanović: Došao sam po titulu

Šćepanović: Došao sam po titulu

Na današnjoj press konferenciji odžanoj u klupskim prostorijama Sarajeva, kao novi igrač bordo momčadi predstavljen je Vučina Šćepanović.

"Doista sam prezadovoljan što sam došao u veliki klub i mislim da sam napravio pravi potez. Jutros sam trenirao i uočio sam da među igračima vlada sjajna atmosfera, što me je posebno obradovalo", rekao je Šćepanović i dodao:

"Neke igrače poznajem i mislim da će mi to mnogo značiti kako bi se što lakše prilagodio. Siguran sam da ću opravdati očekivanja i nadam se da ćemo se na kraju sezone svi zajedno radovati, odnosno da će titula doći na Koševo."

Novinarima se obratio i Mensud Bašić.

"Počinjemo slagati pravu momčad i na ovome nećemo stati. Predsjednik Blekić i šef struke Varešanović otišli su po neke igrače i u narednim danima ćemo se ovako skupljati", rekao je Bašić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.