Šćepanović nakon dvije godine napušta Sarajevo

Odlazi s Koševa

Šćepanović nakon dvije godine napušta Sarajevo

E. Škorić

Srbijanski igrač veznog reda, Vučina Šćepanović, nakon dvije godine napušta FK Sarajevo.

Šćepanović je u bordo dresu odigrao 60 utakmica i postigao osam golova. On će, čim mu istekne ugovor, napustiti Koševo. Objavio je to bordo klub na službenim internetskim stranicam.

 

"Bilo mi je lijepo u Sarajevu, a jako mi je žao što u ove dvije sezone nismo osvojili nijedan trofej. Momcima i stručnom štabu od srca želim mnogo uspjeha u predstojećim utakmicama u okviru UEFA-inih takmičenja, kao i u narednoj sezoni PLBiH", izjavio je Šćepanović.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dvadesetdevetogodišnjak je u Sarajevo stigao u sezoni 2010/11 iz Slavije, a sada smatra da mu je potrebna promjena sredine.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.