Strijelac drugog gola za Olimpik nakon pobjede nad Slogom

Šćepanović: Pogledao me Bog, šutirao sam u pravom momentu

Olimpik je danas na Otoci uspio savladati Slogu Simin Han rezultatom 2:0, a jedan od junaka današnje pobjede svoje ekipe je bio Vučina Šćepanović.

Iako su i gosti iz Simin Hana imali nekoliko prilika, nisu uspjeli doći do pogotka, dok su fudbaleri Olimpika iskoristili neke od svojih šansi, te su derbi četvrtog kola Prve lige FBiH riješili u svoju korist.

Prvi gol za Olimpik postigao je Milović u 31. minuti, dok je strijelac drugog bio iskusni Vučina Šćepanović.

Nekadašnji veznjak Sarajeva i Zrinjskog je u 81. minuti odlično povukao loptu, a zatim i sjajnim udarcem matirao golmana gostiju Hamzabegovića za konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno da smo znali da nas očekuje jedan kvalitetan i težak protivnik. Spremali smo se čitave sedmice, nakon neugodnog poraza u Konjicu, tako da mislim da smo sada definitivno pokazali da smo prava ekipa i da se može najozbiljnije računati na nas", izjavio je nakon utakmice Šćepanović, pa potom i prokomentarisao svoj pogodak:

"Što se tiče samog pogotka. Mislim, fudbal je to, pogledao me Bog, šutirao sam u pravom momentu i pogodio. Zasluge idu čitavoj ekipi, a mi idemo dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi