Šćepanović razočaran raspodjelom novca

U Sarajevu i dalje problemi

Šćepanović razočaran raspodjelom novca

Adnan Beganović

Čelni ljudi FK Sarajevo isplatili su igračima dio dugovanja, no i pored toga u taboru bordo momčadi ima nezadovoljnih. Naime, vezni fudbaler Sarajeva, Vučina Šćepanović, razočaran je zbog raspodjele novca.

"Neko je dobio jednu platu, pojedinci dvije, a preostali tri plate. Igrači nisu dobili ugovorne rate. Ovo je cirkus i zamazivanje očiju. Nemam volje da radim i ne znam šta se može očekivati od ekipe kada nije ništa ispoštovano prema njoj. Za odlazak pojedinih fudbalera u klubu traže odštetu, a ne plaćaju ih. Razočaran sam", rekao je Šćepanović za Oslobođenje.

"Nadam se da će biti bolje, ali kako je krenulo to je teško za očekivati. Preostaje nam da se spremamo za nastavak prvenstva i da čekamo odgovarajuću ponudu jer u tom slučaju igrač može napustiti klub", dodao je Šćepanović.

I pored svih problema fudbaleri bordo momčadi treniraju maksimalno ozbiljno.

"Treniramo kao da je situacija normalna. Svi igrači su zdravi i u trenažnom procesu, dok Damir Hadžić radi smanjenim intenzitetom. Prvi dio priprema obavit ćemo u Sarajevu, a onda ćemo možda kasnije otputovati u Antalyju. Mislim da se konkurencija za prvij jedanaest mora zaoštriti. Prvenstvo je dugo i biće problema sa povredama i kartonima. Zbog toga moramo imati adekvatne zamjene", zaključio je fudbaler Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.