Schalke ne odustaje od Bilbije

U21 reprezentativac BiH na meti sve većeg broja klubova

Schalke ne odustaje od Bilbije

Nakon što je španska ekipa Racinga iz Santandera pokazala interesovanje za U21 reprezentativcem Bosne i Hercegovine Nemanjom Bilbijom, u Schalkeu su se digli na uzbunu.

Kako je SportSport.ba ranije pisao, Felix Magath je od svojih skauta dobio samo pohvale za ovog nekadašnjeg fudbalera banjalučkog Borca, te ga je u januarskom prelaznom roku pokušao dovesti u Gelsenkirchen.

Međutim, tada se nije uspio dogovoriti transfer, ali Schalke nije odustao od Bilbije. Nakon što je Racing pokazao interesovanje za fudbalera Vojvodine, u Schalkeu su odmah reagovali, te su najavili da bi ponuda za njega mogla stići veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.