Schalke potvrdio: Kolašinac dobio poziv selektora Sušića

Novo lice pod zastavom BiH

Schalke potvrdio: Kolašinac dobio poziv selektora Sušića

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je još jedno veliko pojačanje u vidu sjajnog mladog fudbalera Schalkea Seada Kolašinca.

Ono što je mladi defanzivac, koji je igrao za sve omladinske selekcije Njemačke, obećao predsjedniku N/FSBiH Elvedinu Begiću i kapitenu naše reprezentacije Emiru Spahiću, danas je dobilo i svoju zvaničnu potvrdu. U budućnosti, sjajnog polivalentnog fudbalera koji može igrati na svim pozicijama u odbrani, ali i na mjestu zadnjeg veznog gledati ćemo u dresu fudbalske reprezentacije BiH.

Klub novog Zmaja, koji je i u prošlosti isticao kako neće praviti problem svom mladom fudbaleru ukoliko se odluči igrati za BiH, potvrdio je da je njihov igrač dobio poziv selektora reprezentacije učesnika narednog SP u Brazilu, Safeta Sušića.

"Selektor fudbalske reprezentacije BiH Safet Sušić uputio je poziv lijevom beku za prijateljski susret sa Argentinom", objavio je klub iz Gelzenkirchena na svom zvaničnom klupskom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.