Scholl: Hummels je krivac za poraz

Veteran smatra

Scholl: Hummels je krivac za poraz

Nekadašnji reprezentativac Njemačke, Mehmet Scholl kritikovao je defanzivca Borussije Dortmund, Matsa Hummelsa zbog večerašnje loše partije protiv Italije.

'Švabe' su poražene u polufinalu Eura 2012, sa 2:1, a Scholl kao glavnog krivca za dobru partiju Marija Balotellija i Antonia Cassana, navodi upravo Hummelsa.

 

"Danas ga je Cassano nadmudrio. On više nikada - siguran sam u to, neće napraviti ovakve greške. ali večeras u utakmici na ovako visokom nivou, ovakve greške se kažnjavaju odmah. Danas je to bilo smrtonosno", kazao je Scholl, ali je na kraju ipak malo ublažio svoje kritike.

 

"Hummels je imao sjajne nastupe na Euru 2012", za kraj je kazao 41-godišnji Scholl.

 

Italija će se u nedjelju, u finalu Eura 2012 sastati sa Španijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti