Schürrle: Ne kajem se zbog dolaska u Wolfsburg
Foto: EPA

Njemački fudbaler

Schürrle: Ne kajem se zbog dolaska u Wolfsburg

Klub je u januarskom prijelaznom roku promijenio i njemački fudbaler André Schürrle koji je pojačao redove Wolfsburga.

Schürrle je u razgovoru za njemačke medije naglasio da se nije pokajao zbog odlaska iz Chelseaja, iako i dalje gaji ljubav prema londonskom klubu.  

"Posljednjih nedjelja sam naginjao ka tome da promijenim nešto jer sam želio da radim ono što je za mene zabavno, a to je da igram fudbal. To sam samo na momente mogao u Chelseaju", rekao je Schürrle, te dodao:

"Ne kajem se zbog dolaska u Wolfsburg. Još volim Chelsea, ljudi su nevjerovatni. Razvio sam se tamo, poboljšao kao igrač i kao čovjek. Bio sam drugačiji kada sam došao u Chelsea, taj klub mi je mnogo pomogao", kazao je Schürrle.

Wolfsburg je za njegove usluge izdvojio 22 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti