Schuster: Real i Barca su najbolji u Evropi

Schuster: Real i Barca su najbolji u Evropi

Edmir Škorić

Bernd Schuster, nekadašnji trener Kraljevskog kluba, uvjeren je kako će španski klub osvojiti Ligu prvaka, ali nije siguran hoće li to biti "njegov" Real Madrid ili Barcelona.

Njemački stručnjak koji trenutno vodi turski Bešiktaš, kao igrač je nastupao i za Barcelonu i za Real Madrid, kojeg je trenirao u sezoni 2007/08.

Real Madrid ili Barcelona u finalu Lige prvaka ove sezone. Niko ne zna pravi odgovor. Zna se samo da će finale igrati jedan španski predstavnik. Tamo ih očekuje Manchester United ili Schalke.

"U ovom trenutku niko ne može parirati Real Madridu ili Barceloni, jer su to najbolje dvije ekipe u Evropi", kazao je Schuster za AS.com.

"Nisam siguran koji klub će proći, ali jedan će doći do finala i to je ono što je najvažnije", dodao je 51-godišnjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.