Schwarzer ne planira napustiti Fulham

Schwarzer ne planira napustiti Fulham

Edmir Škorić

Fulhamov iskusni golman Mark Schwarzer (38) nema namjeru napuštati Fulham, sa kojim je prošle sezone došao do finala Evropske lige.

Fulham je proteklu sezonu završio na briljantan način. Tek ih je madridski Atletico zaustavio u finalu Evropske lige. Nagovještavalo se da bi Schwarzer, iskusni golman Fulhama, mogao preći u Arsenal, no...

"Nisam čuo ništa osim onoga što je napisano u novinama, tako da je to čista spekulacija u ovom trenutku. Imam još godinu dana ugovora sa Fulhamom i stvarno uživam igrajući za taj klub. Vidim svoju budućnost s Fulhamom. Ne vidim ništa drugačije, osim ako netko drugačije ne odluči", kazao je on.

Schwarzer je trenutno u Južnoj Africi, gdje se sa ostatkom australske reprezentacije priprema za Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.