Schweinsteiger: Heynckes je vrlo dobar izbor

Schweinsteiger: Heynckes je vrlo dobar izbor

Bastian Schweinsteiger smatra da je Jupp Heynckes pravi izbor za nasljednika Louisa van Gaal na klupi Bayern Munchena.

Van Gaal će na ljeto napustiti Allianz Arenu, a kao najozbiljni kandidat za njegovog nasljednika spominje se Jupp Heynckes.

Trenutni trener Leverkusena vodio je Bavarce u pet utakmica u sezoni 2008/09 kada je klub napustio Jurgen Klinsmann.

"On je vrlo dobar izbor. Jupp poznaje klub, pomogao nam je u pet utakmica 2009. godine. Sa četiri pobjede i jednim remijem izborili smo Ligu prvaka", rekao je Schweinsteiger, dodavši:

"Sada sam jako uvjeren da će se klub dobro postaviti u narednim godinama i da ćemo osvojiti Ligu prvaka. Nema puno ekipa koje su bolje od nas. Ne vjerujem da će bilo ko od naših najboljih igrača otići".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.