Schweinsteiger odavno nije izgledao sretnije

Vratio se u prvi tim Uniteda

Schweinsteiger odavno nije izgledao sretnije

Endin Čaušević

Menadžer Manchester United, Jose Mourinho, odlučio je u prvi tim vratiti Bastiana Schweinsteigera koji je proteklih sedmica trenirao sa rezervnim timom.

Schweinsteiger je prošlog ljeta stigao u Manchester United, ali je dolaskom Josea Mourinha njegov boravak na Old Traffordu postao prava noćna mora. Portugalac mu je jasno poručio da ne računa na njega, a dodatni udarac zadao mu kada ga je poslao da trenira sa rezervama Uniteda.

Ipak, Mourinho je danas iznenadio sve navijače Crvenih đavola jer je odlučio njemačkog igrača vratiti u prvi tim. Schweinsteiger je tako nakon dugo vremena trenirao sa prvim timom, te nije skidao osmijeh sa svog lica.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi