Schweinsteiger produžio ugovor
Otklonjene nedoumice

Reprezentativac Njemačke ipak ostaje u Minhenu

Schweinsteiger produžio ugovor

Eldar Ganibegović

Njemački reprezentativac Bastian Schweinsteiger ipak neće u Juventus, iako su mediji u Italiji pisali kako je to već gotova stvar. Schweini je produžio ugovor sa Bayernom na još tri sezone.

Postojeći ugovor do kraja juna 2009. godine Schweinsteiger je produžio do istog datuma 2012. godine, što znači da su Juve, ali i Real Madrid, odnosno milanski Inter, odbijeni, ili će im biti potrebno nešto dublje gurnuti ruku u džep ne bi li nagovorili bundesligaškog prvaka da im ga ustupi.

Italijanski mediji i danas su pisali o želji Juventusa da se osnaži dovođenjem igrača koji je osvojio četiri njemačka prvenstva i jednak broj nacionalnih Kupova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.