Schweinsteiger upitan za polufinale Eura

Ponovo problemi za Njemačku

Schweinsteiger upitan za polufinale Eura

D. Vejo

Hummels kartoni, Khedira i Gomez zbog povrede završavaju Euro a sada je zbog istog razloga upitan i Schweinsteiger za polufinalni meč sa Francuskom.

Ukoliko i on bude van stroja, Panceri će biti praktično desetkovani uoči polufinala Eura. Ovo stvara velike glavobolje Joachimu Loewu koji će morati posegnuti za novim imenima.

"Schweinsteiger ima problema sa koljenom. Medicinski tim svim silama pokušava da osposobi jednog od ključnih igrača naše reprezentacije ali vidjet ćemo šta će biti. Skoro pa pola tima neću imati na raspolaganju tako da ću morati meč početi sa kombinovanim sastavom", kazao je za inostrane medije strateg Njemaca, Loew.

Njemačka i Francuska u polufinalu se sastaju sedmog jula od 21. sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi