Messi odbio dati dres McTominayju: "Poslao sam Romera da ga uvjeri da to nisam bio ja"

Na kraju je uspio

Messi odbio dati dres McTominayju: "Poslao sam Romera da ga uvjeri da to nisam bio ja"

E. Čaušević

Scott McTominay prisjetio se sjajne priče iz 2019. godine kada je Manchester United igrao protiv Barcelone.

United i Barcelona su igrali u okviru četvrtfinala Lige prvaka, a Katalonci su na kraju slavili s ukupnih 4:0 i plasirali se dalje. Prvi meč igrao se na Old Traffordu i Barcelona je uspjela da pobijedi sa 1:0.

Ovog meča prisjetio se i veznjak engleskog kluba Scott McTominay koji je poručio da je htio dobiti dres od Messija nakon utakmice, ali da je Argentinac to odbio u prvi mah.

Naime, Messi je tokom meča dobio lakat u lice zbog čega je krvario iz nosa kada ga je udario Chris Smalling. No, on je tada mislio da ga je udario McTominay i odbio je da mu uruči svoj dres, ali na kraju je Sergio Romero uspio da riješi nesporazum.

"Messi je najbolji igrač svijet. Imam njegov dres znate li to? Kada smo igrali protiv Barcelone prije dvije godine Smalling ga je udario laktom i krvario je iz nosa. On je mislio da sam ga ja udario. Rekao sam Sergiju Romeru da traži njegov dres za mene, a on se vratio i rekao mi da Messi misli da sam ga ja udario laktom", priča McTominay i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Govorio sam mu 'Ne, ne, ne reci mu da to nisam ja i pobrini se da dobijem dres jer on ide u moju spavaću sobu'. Sada Messi zna da ga nisam ja udario".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi