Šćuk blizu prelaska u Viktoriju Žižkov

Najstariji češki klub zainteresovan za veznjaka Mlade

Šćuk blizu prelaska u Viktoriju Žižkov

Jasmin Šćuk se trenutno nalazi na pripremama sa prvom timom Mlade Boleslav na Spindlerovom Mlinu. No, 20-godišnji veznjak bi mogao uskoro promijeniti klub.

Za Šćuka je interes pokazala Viktorija Žižkov koja već vodi pregovore oko veznjaka Mlade Boleslav. Uskoro bi moglo sve biti jasnije da li će bh. internacionalac biti pojačanje najstarijeg češkog kluba.

Ovaj Mostarac je imao ranije ponuda iz Češke, no odlučio je ostati u Mladi Boleslav na insistiranje direktora kluba.

U novembru prošle godine je priključen treninzima prvog tima sa kojim se sada nalazi i na pripremama. No, upitno je da li će imati upisan nastup za prvi tim ekipe koja zauzima peto mjesto u Gambrinus ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.