Sćuk pogodio u pobjedi Mlade Boleslav

Sćuk pogodio u pobjedi Mlade Boleslav

A. Beganović

U prvom susretu današnjeg programa 18. kola češkog fudbalskog prvenstva Mlada Boleslav je slavila na gostovanju kod Viktorije Žižkov, a za pobjedničku momčad pogodak je postigao i naš internacionalac Jasmin Šćuk.

Domaća momčad mnogo bolje je otvorila susret i već u prvom napadu došla je do prednosti. Strijelac je bio hrvatski internacionalac Matej Sivrić.

Međutim, naš internacionalac Jasmin Šćuk u sudijskoj nadokandi prvog dijela postiže pogodak, pa se na odmor odlazi pri neriješenom rezultatu.

Dvadeset minuta prije kraja Kudela postiže pogodak za pobjedu Mlade Boleslav, koja se sada nalazi na tre.em mjestu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.