Sead Hajrović potpisao za Arsenal!
Nova nada Arsena Wengera

Nova bosanska zvijezda

Sead Hajrović potpisao za Arsenal!

Još  jedna bosanska nada koja će ostati samo pusta želja za naše selektore, ako se nastavi s ovakvim radom u našem nogometnom savezu, potpisala je ugovor s jednim velikanom europskog nogometa.

Sead Hajrović mladi 16-godišnji štoper švicarskog Grasshoppersa potpisao je ugovor s londonskim Arsenalom. Cijena transfera iznosi 300.000 eura. 

Prema informacijama koje dolaze iz Švicarske najzaslužniji što ćemo u budućnosti imati priliku gledati jednog Bosanca u dresu Arsenala je pomoćnik Arsena Wengera Mostarac Boro Primorac. 

Čudo od dijeteta kako ga zovu švicarski novinari odmah će biti ustupljen treneru mladog tima Arsenala Steveu Boldu, a povremeno će imati treninge i s prvim timom Arsenala. 

Pored Arsenala za njegove usluge su bili zainteresirani još Manchester United i Everton, ali je gospodin Primorac odigrao ključnu ulogu u transferu. 

Sead je iskazao veliku želju za nastupom u našoj reprezentaciji, ali ga zasad niko iz našeg saveza nije kontaktirao, što naravno nije nikakvo čudo. 

Navodno, Sead ima starijeg brata Izeta koji je također veliki talenat, ali se i za njega u domovini nije znalo do danas kada je mladi Sead postao novi član Arsenala. 

Nadajmo se da će Sead uskoro zablistati u dresu mladog tima s Emiratesa, i da ćemo ga uskoro vidjeti u dresu neke od naših reprezentacija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.