Sead Kolašinac i zvanično na Facebooku i Instagramu
Foto: Hasan Bratić

Popularnost mu raste

Sead Kolašinac i zvanično na Facebooku i Instagramu

Sjajnim igrama na terenu, borbenošću i odnosom prema igri ali i dresu fudbalske reprezentacije BiH njen najmlađi član Sead Kolašinac u kratkom vremenskom periodu je postao jedan od miljenika navijača naše nacionalne selekcije.

Tomu je doprinijela svakako i činjenica da je Kolašinac odlučio po strani ostaviti dres U-21 reprezentacije Njemačke, te opredijeliti se da u seniorskoj konkurenciji nosi dres Bosne i Hercegovine. 

Kolašinac je u revanš susretu osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i Schalkea imao taj peh da nenamjerno povrijedi Jesea, koji će zbog teške povrede ligamenata koljena sa fudbalskih terena odsustvovati narednih pola godine. Sejo se naravno u manirima vrhunskog profesionalca velikih karakternih osobina izvinio, u nadi da će se mladi napadač Španije vratiti što prije na teren.

Defanzivac Schalkea bio jedan od rijetkih Zmajeva koji su zadovoljili ukuse publike svojim nastupom u prijateljskom meču protiv Egipta u kojem je naša nacionalna selekcija poražena sa 2:0, a lijevi bek Sušićevog tima zbog povrede odigrao je samo prvih 45 minuta.

Popularnost našeg reprezentativca raste, a od nedavno je na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu, napravio svoje zvanične profile na kojim će u moru lažnih profila plasirati sve informacije vezane za sebe, svoj klub i svoju reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije