Sead Kolašinac napušta Schalke i prelazi u Romu?
Foto: EPA

Prema pisanju italijanske štampe

Sead Kolašinac napušta Schalke i prelazi u Romu?

Čelnici italijanske Rome namjeravaju angažovati još nekoliko kvalitetnih igrača do kraja prijelaznog roka, a u notesu trenera Rudija Garcije nalazi se i bh. reprezentativac. 

Ako je vjerovati pisanju italijanske štampe, bh. koloniju u Romi uskoro bi mogao proširiti Sead Kolašinac i navodno klub iz Rima će u narednim danima intenzivirati razgovore vezane za transfer odbrambenog igrača Schalkea. 

Kolašinac je jučer gostujuću utakmicu protiv Werdera odgledao s klupe za rezervne igrače, a nagađa se da razlog leži u tome što je odbio važeći ugovor produžiti do 2020. godine. Interes Rome dodatno je porastao nakon što su propali pregovori o dovođenju Baba Rahmana iz Augsburga. 

Ono što je u ovom trenutku sigurno, jeste da bi publici u Bosni i Hercegovini bilo izuzetno zanimljivo pratiti utakmice Rome kada bi uz Džeku i Pjanića u ovom timu bio i Kolašinac. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.