Sead Kolašinac odradio dio timskog treninga

Dobre vijesti iz Gelzenkirhena

Sead Kolašinac odradio dio timskog treninga

Potencijalni fudbalski reprezentativac BiH Sead Kolašinac, koji će nakon dobijanja bh. pasoša ući u proces promjene sportskog državljanstva kako bi stekao pravo nastupa za našu A selekciju, danas je nakon dugo vremena prisustvovao timskom treningu svog Schalkea.

Pored Kolašinca koji je odradio tek dio timskog treninga jutarnjem vježbanju prisustvovao je i austrijskih reprezentativac Christian Fuchs.

Povratak treninzima sjajnog mladog, polivalentnog, fudbalera sigurno raduje trenera Rudara koji već ove sedmice kreću u novu kampanju Lige šampiona u kojoj su prošle sezone nastupali sa dosta uspjeva, te uspjeli izboriti plasman u šesnaestinu finala.

Početak trenažnog procesa Seada Kolašinca obradovati će zasigurno i selektora našeg A tima Safeta Sušića kojim je prijeko potreban svaki kvalitetan igrač.

Svoj prvi susret u novoj sezoni najelitnijeg klupskog takmičenja u Evropi sastav Schalkea igrau srijedu kada im u goste stiže Steaua iz Bukurešta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti